Tot ce tine de Cafea si o carte: Carte de citit -Totul despre Psihologia Persuasiunii Influentare

Carte de citit -Totul despre Psihologia Persuasiunii Influentare

Cititsem ieri un eBook despre dezvolare personala. S-a dat ca exemplu extrem de folositor cartea scrisa de Robert B Cialdini. Cartea are titlul " Totul despre Psihologia Persuasiunii- Influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare.



Cartea a fost initial scrisa in anul 1984 si reeditata i
n 2011. Chiar daca unii ar considera informatiile din aceasta carte ca fiind vechi si "nu mai sunt valabile" sfaturile autorului sunt de nepretuit si in ziua de azi.

Coperta cartii..pt comanda click aici
Coperta cartii..pt comanda
click aici
 Cartea are 382 de pagini si este tradusa in lb.romana. Cat costa si de unde se poate cumpara ? Pretul aceste carte este in jur de 46 de lei. Se vinde  si se poate comanda online de la aceasta librarie online.

In descrierea cartii aflam "informatii pretioase despre 6 secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cump pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotrival lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu. .

..Cu ajutorul aceste carti putem invata doua lucuri: niciodata sa nu ne mai simtim obligati sa spunem "da" cand interesul nostru ar fi sa spunem "nu" si cum sa avem mai multa influenta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole