Tot ce tine de Cafea si o carte: Carti de citit -Puterea pasiunii si a perseverentei

Carti de citit -Puterea pasiunii si a perseverentei

Asa cum am promis pe acest blog vom scrie despre carti si cafea. Cartea de azi intra in categoria cartilor de dezvoltare profesionala.
Numele cartii - Grit. Puterea pasiunii si a perseverentei. Este scrisa de Angela Duckwort.


Tradusa in limba romana este lansata prin editura Publica. Cartea are 380 de pagini.
Ce pret are aceasta carte si de unde se poate comanda online ? Aceasta carte are pretul de 55 lei. Se poate cumpara de exemplu la acest magazin cu carti online.


Grit -carte de dezvoltare profesionala
Coperta cartii Grit
Ce putem citi in acesta carte ? Despre ce e vorba ? Autoarea Angela Duckworth scrie evenimente din propria ei viata.

Ea este fiica unui om de stiinta care ii deplangea destul de des lipsa de "geniu", povesteste experientele ei  de viata ca si profesor si cel mai important este concluzia ei legata de succes si secretul realizarilor exceptionale si anume.

Dupa parerea autoareli nu talentul i-a fost cel mai mare atu ci combinatia dintre pasiune si perseverenta pe care a denumit-o Grit. Ca si titlul cartii.

Intr-o rasfoire de volum, scriitoare descrie un eveniment inedit din viata ei, cand niste colaboratori au rugat-o sa participe la un eveniment TED unde trebuia sa tina un discurs de 6 minute.

Ea om de stiinta, profesoara a tinut un discurs de proba in stilul ei stiintific, fara suspans si cu texte specifice oamenilor de stiinta.

Dupa discurs autoarea astepta aplauze si spre mirarea ei cei care au rugat-o sa tina discursul nu au fost deloc antrenati de discursul ei, care li s-a parut un jargon stiintific greu de inteles...si in restul cartii puteti afla cum a fost nevoita autoarea- omul de stiinta sa isi imbunatateasca discursul..pentru a fi inteleasa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole