Tot ce tine de Cafea si o carte: Ce fac oamenii fericiti ? Citesc, si beau cafeaua, desigur ! Roman de dragoste de la Agnes Martin-Lugand

miercuri, 20 martie 2019

Ce fac oamenii fericiti ? Citesc, si beau cafeaua, desigur ! Roman de dragoste de la Agnes Martin-Lugand

Nu degeaba a ajuns cartea "Oamenii fericiti citesc si beau cafeaua" (autor Agnes Martin-Lugand) in topul cartilor de la editura trei, pentru ca asa cum zice si titlul, se adreseaza oamenilor care sunt sau vor sa fie fericiti, si desigur, celor care vor sa-si bea cafeaua.  Si tuturor celor care au trecut printr-o drama sau mai multe, si vor sa gaseasca din nou calea catre fericire. Cumpara cartea AICI
Cartea este un roman de dragoste foarte interesant, care porneste dintr-o drama personala a eroinei povestii, trece prin stari diverse si trairi emotionale si emotionante, si arata cum, indiferent de drama prin care treci in viata, o noua dragoste te poate face sa crezi din nou in viata.
 Povestea lui Diane incepe dramatic cu moartea sotului si a fetitei sale, intamplari care o duc pe Diane in pragul depresiei totale.Totul isi pierde intelesul, insa, inima ei continua sa bata cu incapatanare. Dureros. Zadarnic. 

    Cand cel mai bun prieten si asociat in mica afacere cu o cafenea literara la Paris, Felix, ii propune o calatorie ca inceput pentru o noua viata, Diane alege sa indeplineasca o mai veche dorinta a fostului ei sot si se refugiaza departe de lume, intr-o mica asezare din Irlanda. 

    O intalnire neasteptata cu un barbat taciturn o face pe Diane sa vada din nou lumea cu incredere si cu forta regasita. 

Citeste mai multe despre carte si cumpara cartea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

Newsletter

Popular Posts2