Tot ce tine de Cafea si o carte: Se poate face precomanda la cartea Origini scrisa de Dan Brown

Se poate face precomanda la cartea Origini scrisa de Dan Brown

Va plac cartile scrise de Dan Brown ? Atunci trebuie sa aflati ca deja se poate face precomanda la cea mai noua carte scrisa de acesta. Este vorba despre cartea numita Origini.

Cine este Dan Brown ? Este este un autor renumit cu multe carti care au ajuns best-seller-uri. Titlurile de carti cu care a devenit faimos Dan Brown sunt : Ingeri si Demon, Codul lui da Vinci (dupa care s-a facut si film), Inferno, Simbolul pierdut, Conspiratia.

Cartile sale sunt deja traduse si publicate in 54 de limbi si se spune ca are deja vandute peste 200 de milioane de carti.

Spunem de precomanda pentru ca livrarea oficiala se poate face dupa data de 22 noiembrie 2017 cand apare cartea oficial si la noi in tara in limba romana.

Precomanda aici cartea Origini Dan Brown
Precomanda aici
cartea Origini Dan Brown
Ce putem citi in aceasta carte ? In cartea Origini este vorba despre povestea profesorului Robert Langdon, care este invitat la o ceremonie de dezvaluire a unei inventii "care va schimba fata stiintei pentru totdeauna" la Muzeul Guggenheim din Bilbao.

In carte se va prezenta pentru prima data o descoperire care are raspunsul la 2 din intrebarile fundamentale ale omenirii.

Prezentarea este facuta de milionarul Edmond Kirsch care este un fost student al profesorului Langdon.

Prezentarea se transforma intr-o cursa contra cronomentru unde descoperirea pretioasa a lui Krish risca sa fie pierduta pentru totdeauna, iar profesorul Langdon impreuna cu directoarea muzeului Ambra Vidal sunt nevoiti sa zboare pana la Barcelona pentru a descoperi o parola de decriptare a descoperii facute de Kirsch.

Este o carte ce merita cumparata, citita, oferita cadou pasionatilor de citit.

Cat costa si unde se vinde ? Pretul cartii Origini de Dan Brown este in jur de 55 lei. Se poate face comanda direct pe acest link al unei renumite librarii online.
Transportul cartii este gratuit.

Ce parere aveti de aceste carti ? Va plac astfel de teorii ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

 Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole