Tot ce tine de Cafea si o carte: Atlasul frumusetii -deja se poate face comanda si la noi in Romania

Atlasul frumusetii -deja se poate face comanda si la noi in Romania

Atlasul frumusetii

Despre ce este vorba in acest atlas? AtlasulFrumusetii a fost realizat de o romanca. Este vorba despre Mihaela Noroc care a calatorit prin lume si a vizitat peste 50 de tari. Ea a facut fotografii cu si despre femei  din toate mediile sociale.

Atlasul contine calatoria Mihaelei in imagini si povesti de viata pe care le-a intalnit in decursul calatoriei ei de 4 ani. Proiectul in sine este foarte cunoscut in mediul online, pe retelele de socializare dar si pe stirile de media.


Comanda aici cartea Atlasul Frumusetii
Comanda aici cartea
Atlasul Frumusetii
Cartea e un adevarat succes si este publicata si tradusa in mai multe limbi.

Acum este lansata si in Romania si deja se poate comanda online. Momentan e disponibila optiunea de precomanda, livrarile oficiale incepand cu data de 22 noiembrie 2017.

Colectia contine potrete cu femei si ne indeamna sa ne acceptam si sa descoperi frumusetea din noi.

Atlasul frumusetii a fost ultramediatizat deja in ziare renumite Time, Forbes, dar si in emisiuni si stiri TV: Elle, RAI, SKY News,The Guardian, The Wall Street Journal, CNN, chiar si Oprah.

Cartea Atlasul frumusetii contine poze si povesti care nu au aparut pana acum niciodata online.
Editia in limba romana este publicata prin editura Humanitas.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ?Atlasul frumusetii are pretul de aprox 95 lei. Se poate achizitiona online direct aici.

 Livrarile incep cu data de 22 noiembrie 2017. Livrarea este internationala -deci daca esti in strainatate iti livreaza coletul si in afara tarii.

Acest atlas se poate oferi cadou de zi de nastere, aniversare, cadou de Craciun, Paste, 8 martie, ziua Femeii, Valentine's day etc.
Ce parere aveti de aceste carti ? Va plac astfel de teorii ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

 Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole