Tot ce tine de Cafea si o carte: Carte -Cum sa ne pastram pacea sufletului

Carte -Cum sa ne pastram pacea sufletului

Traim intr-o lume agitata, plina de stres cu programe de lucru incarcate si orare excesive. Cand vrei sa te regasesti, sa scapi de stresul cotidian si sa-ti acorzi o lectura linistita in timpul vacantei sau concediului merita sa citesi o carte buna.

Daca vrei sa citesti despre pacea sufleteasca iti recomandam cartea "Cum sa ne pastram pacea sufletului". Este o carte tradusa din limba rusa. Autorul cartii este psihiatrul si psihoterapeutul ortodox Dimitri Avdeev.
Comanda online cartea aici
Comanda online
cartea aici



Conform autorului societatea din ziua de azi e atat de coplesita de stresul permanent incat pastrarea pacii sufletesti pare o utopie pentru multa lume.

Numarul persoanelor care au depresie si nevroza creste din ce in ce mai mult. Solutia pentru a ne gasi linistea si pacea sufleteasca poate fi gasita in aceasta lucrare.

Cartea a aparut in 2017, are  136 de pagini si este publicata prin Editura Eremit.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? Cartea costa doar 15 lei. Se vinde online direct la acest shop specializat pe carti.

Au livrare si in strainatate deci daca esti in afara tarii ei iti trimit cartile comandate afara.


Ce parere aveti de aceasta carte ? Voi cum va eliberati de stres si cum reusiti sa va pastrati pacea sufleteasca ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

 Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole