Tot ce tine de Cafea si o carte: Mafia numita biserica isi pierde, incet-incet, puterea.

Mafia numita biserica isi pierde, incet-incet, puterea.

In sfarsit, puterea de indobitocire a mafiei numita biserica, incepe sa slabeasca.

Lucruri, pe care enoriasii din toate religiile,
din toata lumea, nu aveau curajul sa le zica, dar despre care se susotea in mod ascuns,
sunt acum pronuntate cu toata puterea insusi de preoti si fosti preoti care s-au saturat de minciuna din sanul religiilor organizate.



In Romania, primii pasi spre transparentizarea birocratiei de nepatruns si spre desecretizarea mafiei bisericesti, este facuta de cativa preoti
care si-au luat menirea in serios, si demasca minciuna, coruptia, foamea de bani, si mafia din biserica ortodoxa romana.


Cine are ochi, sa vada, si cine are urechi, sa auda !
Lantul de robie cu care religiile au inrobit omenirea, incepe sa se destrame.

Spovedania unui preot ateu este un exercitiu de gandire care te provoaca sa privesti dincolo de ce credeai ca stii despre religie si dogma, te indeamna tocmai la regasirea divinului, a credinţei, dincolo de superstitiile si dogmele impuse de o biserica care a facut din credinta, o afacere banoasa.

O carte care merita citita.  Cartea se gaseste la mai multi comercianti de carti, AICI fiind una dintre locatii in care se poate achizitiona.

Merită văzut şi interviul acordat de autorul cărţii, fostul preot Ion Aion, despre ce se petrece în biserică, şi motivele care l-au determinat să părăsearscă preoţia, precum şi celelalte videoclipuri pe care youtube vi le va propune cel mai probabil, la vizionarea acestuia.

Întâia predică a unui preot ateu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole