Tot ce tine de Cafea si o carte: Se poate face precomanda la cartea Insomnii -Irina Binder

Se poate face precomanda la cartea Insomnii -Irina Binder

Vreti sa stiti care e cartea cea mai cautata in Romania ? E vorba de cartea Insomnii scrisa de renumita autoare Irina Binder. Ea a devenit faimoasa in Romania dupa ce a publicat bestsellerul Fluturi.

Cei care doresc sa ofere un cadou frumos care sa contina carti pot pune in cosul cu daruri si aceasta carte.

Incepand de azi cartea Insomnii este disponibila prin Precomanda direct la acesta librarie online.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? E deja in librarii, magazine ? Momentan se poate cumpara exclusiv la acest shop online. Cartea costa 45 de lei.
Comanda de aici cartea Insomnii -Irina Binder
Comanda de aici cartea
Insomnii -Irina Binder

Cartea Insomnii a aparut acum in 2016, intra in categoria Literatura Romana. Are 352 de pagini. Toate comenzile facute in aceasta perioada vor primi cadou un CD cu Colinde.

"„A venit momentul fericit in care Insomniile Irinei Binder sa ni se prinda ca o podoaba in jurul sufletelor, iar gandurile ei de la ceasuri tarzii sa ne imbratiseze pe toti cu generozitate. Citindu-i trairile, vom descoperi inca o data, cu uimire, ca nedormirile ei sunt si ale noastre, ca nesomnul meu si al tau ne apropie pe toti in acele clipe in care reusim sa ne privim viata cu sinceritate si cu inimile asternute in palme.

Vom afla astfel, in nopti incercanate, ca gandurile si simtirile Irinei sunt si ale noastre, ca bucuriile, tristetile si sperantele ei ne curg navalnic prin sange tuturor, iar Irina e a fiecaruia dintre noi. Fiindca Irina Binder scrie pentru noi, naste splendori inspirate de stele si de viata si daruieste confesiunile sale nocturne fiecarui om, fie el din Brasov, de la Melbourne sau Toronto – spre linistea cugetelor si mai ales a existentelor noastre, unindu-ne intr-o lume ideala, fara diferente in simtire si fara frontiere geografice – pentru ca universalitatea trairilor sale reuseste sa ne fie far autentic si sincer, fara pretiozitate si fara emfaza.” Carmen Voinea - Raducanu
"

Daca doriti sa cumparati la pachet toate cele 3 carti publicate de Irina Binder :- Fluturi 1, Fluturi 2 si Insomnii le gasiti pe toate la un loc pe acest link.
Ce parere aveti de aceste carti ? Va plac ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

 Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole