Tot ce tine de Cafea si o carte: Carti de gatit care merita citite- aparitii noi de la autori romani

Carti de gatit care merita citite- aparitii noi de la autori romani

Am ales pentru azi carti cu retete culinare lansate in premiera de autori din Romania. Fiecare carte merita citita, oferita cadou cu ocazi sarbatorilor sau doar pentru a invata trucuri mici si mari in arta gatitului.

- Cartea Jamila Cuisine - comanda - scrisa de renumita blogerita Geanina Staicu-Avram - Cartea este in curs de aparitie si poate fi comanda pe site-ul eidturii.
Cumpara de aici cartea scrisa de  Jamila
Cumpara de aici
cartea scrisa de
Jamila
Cei care fac comanda acum la carte pot primi autograful autoarei intre 11 si 21 noiembrie 2016.

Cat costa cartea Jamilei si de unde se poate cumpara ? Pretul volumului cu retete este in jur de 40 de lei. Se vinde online pe acest site cu carti

- Cartea #24centimetri -autor Adi Hadean - nu e o carte scrisa de sciitori celebri ci de un celebru bucatar.

Cumpara cartea de aiciEste o autobiografie, cu si despre bucate bune si oameni dintr-o bucata. Chef, om de radio si prezentator de televiziune.

Si-a lansat cartea in 2016 si se poate achizitiona la pretul de 29 de lei de la aceasta librarie online. Volumul cartii este de 240 de pagini.

- Retete vegane fara foc. Editia a VI-a revizuita si adaugita. Scrisa de Ligia Pop.  Aceasta carte este reeditarea bestsellerului aparut in 2010 si 2012 si cuprinde 101 retete.

Ligia este renumita ca raw food chef (bucatar specializat in alimentatia vegana fara foc). Volumul a fost lansat in 2016, are 256 pagini si costa in jur de 30 de lei.
Cumpara cartea de aici
Se poate comanda online direct de la acest magazin online specializat pe carti.

Ati cumparat aceste carte ?

Il cumparati pentru ca va place sa cititi ceva nou sau deja va pregatiti pentru cadouri de sarbatori si vreti sa le oferiti celor dragi o carte buna ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor

prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole