Tot ce tine de Cafea si o carte: Cafetiera portabila Coffeexpress - economisesti timp si bani -cafeaua e gata in 5 minute

Cafetiera portabila Coffeexpress - economisesti timp si bani -cafeaua e gata in 5 minute

Esti mereu pe fuga, dar iti doresti sa ai la tine cafea gata preparata? Nimic mai simplu. Ai acum posibiliatea de a fi in pas cu ritmul accelerat al celor care au mereu programul de lucru ultra incarcat. Venim cu o informatie care iti va face viata mai usoara.

E vorba de o Cafetiera portabila numita Coffeexpress Breville. Are capacitatea de 500 ml. Inainte sa pornesti la drum pui apa in cafetiera, niste cafea macinata, apesi butonul si cafetiera iti prepara in doar 5 minute o cafea perfecta.

Cumpara de aici Cafetiera portabila Breville Coffeexpress
Cumpara de aici
Cafetiera portabila
Breville Coffeexpress
In descrierea cafetierei scrie ca are urmatoarele specificatii : dimensiuni -34,6x18,8x34,7cm, are filtru permanent antioxidare, buton luminat si oprire automata.

Recipientul de jumatate de litru este din Tritan Copolyester si insertie de inox si un filtru de cafea permanent aurit. Puterea cafetierei portabile este de 650W.

Aparatul de cafea are o greutate totala de 1kg. Si o garantie de 5 ani. Recipientul de 500ml este rezistent, portabil si fara BPA. Recipientul este termic cu peretii dublii. Mentine cafeaua calda pentru mult timp.

Ideal de dus cafea in recipientul Breville la birou. Are capac etans, nu se scurge cafeaua si isi pastreaza aroma asa cum a fost preparata . Se potriveste si in suportul de la masina deci poti bea cafea si in timp ce conduci..cand esti la drum lung sau in drum spre serviciu. Este metoda ideala sa economisesti timp si bani.

Cat costa si de unde se poate cumpara cafetiera portabila Breville Coffeexpress ? Pretul este in jur de 249 lei si il poti achizitiona online direct de la acest magazin online.
Transportul coletului este gratuit.

Breville Cofee TO Go este modalitatea cea mai rapida, convenabila si eficienta de a avea mereu pe drum o cafea proaspata care e gata in doar 5 minute. Ai o cafea gata preparat printr-o simpla apasare de buton. Poti lua cu tine cafetiera portabila la drum spre munca, in excurii, calatorii, concediu, etc.

Ati cumparat si savurat deja astfel de cafele preparate cu Breville ? Va place ?
Cat de bune si eficiente sunt aceste cafetiere dupa parerea voastra ?  Merita banii investiti ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor
prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole