Tot ce tine de Cafea si o carte: A aparut cartea -Povesti cu gust -retete culinare -Mircea Radu

A aparut cartea -Povesti cu gust -retete culinare -Mircea Radu

Cunoscut ca si jurnalist de televiziune Mircea Radu a lansat o carte care imbina povesti si retete culinare.  Este vorba de cartea denumita Povesti cu gust.

Autorul este convins ca bucatele prezentate in acest volum nu sunt doar hrana care potoleste foamea, nu stimuleaza doar simturile -gustul, vazul, mirosul, si au si capacitatea "madlena lui Proust" -adica efectul care te proiecteaza intr-o copilarie magica, care iti starneste amintiri si iti reda placerea de a sta la masa si a spune povesti. Povesti cu gust, desigur.


Multa lume nu ii stie prenumele. Toata lumea ii spune "Mircearadu" fara nume, prenume, pauza. Pe langa omul de televiziune autorul a combinat in aceasta carte retete si fotografii, care sunt operele sale.

Comanda de aici cartea Povesti cu gust
Comanda de aici
cartea Povesti cu gust
 Dar nu sunt doar retete, pe langa fiecare fel de mancare se afla o poveste spusa de un narator iscusit.

Povesti spuse din copilarie, prajituri, prezenta unchilor, matusilor, prietenilor de joaca, fetele...
In acesta carte bucatele iau gustul povestilor, iar povestile, inevitabil, pe cel al bucatelor.

Cat costa cartea noua a lui Mircea Radu ? Si unde se gaseste ? Pretul carti  Povesti cu gust este de 36 de lei.

 Este lansata prin editura Curte Veche. Are 288 de pagini si a fost lansata in 2016. Se poate achizitiona online direct de la acest site cu mii si sute de carti.

Ati cumparat aceste carte ?

Il cumparati pentru ca va place sa cititi ceva nou sau deja va pregatiti pentru cadouri de sarbatori si vreti sa le oferiti celor dragi o carte buna ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor

prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole