Tot ce tine de Cafea si o carte: Cele mai vandute carti de la Editura Trei -

vineri, 28 octombrie 2016

Cele mai vandute carti de la Editura Trei -

Azi venim cu un nou articol despre carti. Azi am ales cartile lansata prin Editura Trei.

Pentru ca in lista apar cele mai cautate si mai cumparate carti, va scriem si voua cateva titluri daca vreti sa stiti care sunt cartile "la moda" sau sa le zicem in trend - in atentia publicului.

1- Cartea Fata din tren - scrisa de Paula Hawkins. Cartea a aparut in 2015. Intra in categoria cartilor Thriller.

 In urma povestii din carte -deja s-a lansat si un film cu acelasi nume care a aparut in 2016 in care joaca actrita Emily Blunt, si Haley Bennet. Titlul filmului in engleza este "The Girl on the train".

In descrierea cartii scrie ca este nr 1 New York Times Bestseller, Bestseller absolut in Marea Britanit.." Tu nu o cunosti, Dar ea te cunoaste. Peste 1,8 milioane de exemplare vandute in doar patru luni in State Unite.

"Fata din tren este un roman de suspans remarcabil. M-a tinut treaz o noapte intreaga " descrie parerea proprie renumitul Stephen King...

Cat costa si de unde se poate comanda? Pretul cartii este in jur de 31 de lei. Se poate cumpara online de la aceasta librarie online. Se ofera transport gratuit.

2 - O alta carte extrem de cautata si cumparata este cartea Invatarea vizibila - ghid pentru profesori.

Ghid pentru profesori -Invatarea vizibila carte comanda
Cumpara cartea
de aici
Scrisa de autorul John Hattle, intra in categoria cartilor de Pedagogie Metodica. Ghidul este tradus in limba romana de traducatoarea Cristina Dumitru. Cartea are 352 de pagini.
 Acest ghid este pentru profesori in care se indetifica baze riguros stiintifice legate de procesul de predare- invatare. Autorul se intoarce la "viata de zi cuzi" a profesorilor si elevilor. In carte gasiti criterii clare si obiective pentru orice educator care doreste sa aleaga cele mai bune cai de optimizare a invatarii.

Cuprins: Prefata
Multumiri
Capitolul 1. Scoli „dotate cu invatare vizibila"
Partea I. Sursa ideilor si rolul profesorilor
Capitolul 2. Sursa ideilor
Capitolul 3. Profesorii, principalii agenti ai procesului didactic
Partea a II‑a. Lectiile
Capitolul 4. Pregatirea lectiei
Capitolul 5. Inceputul lectiei
Capitolul 6. Desfasurarea lectiei: invatarea
Capitolul 7. Desfasurarea lectiei: importanta feedbackului
Capitolul 8. Incheierea lectiei
Partea a III‑a. Structurile mentale
Capitolul 9. Structurile mentale ale profesorilor, directorilor si sistemelor s colare
Bibliografie
Titlul original: Creating Innovators. The Making of Young People Who Will Change the World

Ce pret are si unde se gaseste ? Ghidul costa in jur de 29 lei. Se vinde online direct la aceasta librarie cu mii de carti.

Fericirea incepe azi comanda cartea acum
Fericirea incepe azi
comanda cartea acum
3- Fericirea incepe azi - Carte dedicata adolescentilor Youg Adult.
Scrisa de Jamie Mcguire. Volumul are 440 de pagini si a aparut in anul 2013.

Descriere " Iubirea adevarata scoate la iveala tot ce este mai bun in tine... Povestea unei tinere adolescente care se hotaraste sa devina altcineva.
Povestea urmeaza viata si relatia dintre Abby Abernathy si Travis Maddox -o radiografie a adolescentei, cu toate framantarile, visurile si frumusetile ei." Este o carte intensa, periculoasa, care creaza dependenta.

Ce pret are si de unde o pot comanda ? Cartea costa in jur de 30 de lei si se vinde online din stoc de la acest magazin online cu carti.

 Ati cumparat aceste carti ? Le cumparati pentru ca va place sa cititi ceva nou sau deja va pregatiti pentru cadouri de sarbatori si vreti sa le oferiti celor dragi o carte buna ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor

prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

Newsletter

Popular Posts2