Tot ce tine de Cafea si o carte: Despre cafeina si durerea de cap

Despre cafeina si durerea de cap

Stiati ca exista o legatura intre cafeina si durerea de cap ?
Multa lume poate avea din cand in cand o migrena sau o durere de cap. Si majoritatea oamenilor consuma cafea zi de zi. Ei bine sa pare ca prezenta cafeinei in meniul nostru poate avea 2 efecte: poate provoca o durere de cap sau o poate vindeca. Suna ciudat, nu ?


Cum te scapa cafeina de migrene ? Cafeina are rol antiinflamator. De aceea este adaugata in multe medicamente si suplimente antidurere. Are efect rapid si instant. Cand va doare capul, data viitoare incercati sa consumati o ceasca de cafea sau un ceai verde pentru a va remedia aceasta problema cat mai natural.

Ne poate provoca durere de cap, cafeina ? Se pare ca exista si situatii ciudate, cand in loc sa vindece iti poate provoca dureri. De exemplu poti observa senzatii de ameteala si durere de cap in momentul cand incerci sa renunti la produse pe baza de cofeina.


Corpul tau daca s-a obisnuit sa functioneze la cote maxime cu o cafea pe zi, si tu incerci sa renunti la ea, in  primele zile poti simti dureri la nivelul capului. Cel mai bun mod este sa reduci incet incet cantitatea de cafeina pana reusesti sa te lasi de tot de acest produs (daca e necesar).

Un alt motiv pentru care cafeina iti poate da dureri de cap este supradoza de medicamente. Daca ai luat prea multe suplimente pentru a scapa de dureri din organism din pacate te poti trezi cu o migrena.

O solutie pentru a remedia o durere de cap este sa bei cat mai multa apa.
Voi cum va tratati cand va doare capul ?

sursa partiala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole