Tot ce tine de Cafea si o carte: Tu cum iti bei cafeaua ? Iata ce personalitate ai in felul in care consumi cafea zi de zi. part. II

Tu cum iti bei cafeaua ? Iata ce personalitate ai in felul in care consumi cafea zi de zi. part. II

Tu cum iti bei cafeaua ? Iata ce personalitate ai in felul in care consumi cafea zi de zi. part. II

Cafea fierbinte fara zahar
- Cafeaua fara zahar, bauta fierbinte. Esti un lider si iti place sa controlezi lucrurile in jurul tau. Daca nu poti face acest lucru, iti e frica ca lucrurile nu vor fi asa cum iti doresti. Nu prea ai incredere in oameni, iti place sa faci totul de unul singur.



Datorita acestui stil de viata esti o persoana independenta, inventiva cu o gandire logica. Nu iti place sa tragi de timp si nici sa lenevesti. Iti place sa faci totul la timpul potrivit. Pui mare accent pe membrii familiei, pentru ei faci orice pentru ai proteja si iubi.

- Cafeaua bauta rece. Iti place tot ce este nou. Cauti provocarile, noile oportunitati, relatiile si aventurile noi. Iti place sa calatoresti, sa inveti si sa incerci tot ce se poate.
Ai o abilitate usoara de comunicare, esti flexibil si natural.
Cafea rece

Oamenilor le place sa vorbeasca cu tine pentru ca de obicei dai atentie persoanei cu care esti.
Familia are un loc important in viata ta, dar nu te panichezi daca trebuie sa calatoresti si comunici cu cei dragi prin telefon sau e-mail.

- Daca bei cafeaua mereu altfel, se spune despre tine ca esti o persoana stare de spirit schimbatoare. Nu iti place sa te inchizi in rutina obiceiurilor zilnice.

Datorita acestui obicei este destul de greu si dificil pentru cei din jur sa stie ce vei face in pasul urmator
Cafea bauta mereu in mod diferit
.

Esti o persoana foarte sensibila si empatica la cei din jur. Ai o capacitate superioara de empatie, orice iti imaginezi sau vezi, poti simti greutatea situatilor si imprejurarilor.

Esti un bun consilier daca esti intr-o pasa buna. Daca nu esti in apele tale, in acele momente este mai bine sa eviti oamenii.


Oare au nimerit cercetatorii ? Voi ce spuneti se potriveste cu voi si cu personalitatea voastra sau nu ?
Partea a I a  articolului o puteti citi aici....http://cafeasiocarte.blogspot.ro/2016/06/tu-cum-iti-bei-cafeaua-iata-ce.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole